Gast op Stal

Voorwaarden

In verband met het Corona virus heeft de overheid per 23 maart 2020 besloten maatregelen aan te kondigen die tot 1 juni 2020 een normaal verblijf in onze accommodaties bijna onmogelijk maken. Veel gasten vragen ons om de reeds gedane aanbetalingen terug te storten. Dit zou inhouden dat alle konsekwenties van deze aangekondigde maatregelen eenzijdig bij de verhuurder van een accommodatie neergelegd zouden worden. Wij vinden dat niet redelijk. We zullen de pijn moeten delen. We bieden onze gasten de mogelijkheid aan om op een later tijdstip alsnog bij ons te verblijven. Het reeds betaalde aanbetalingsbedrag blijft dan gewoon staan.

 

Boekingen alleen na telefonische afspraak/ of bevestiging via de mail: Telefoonnummer van Gastopstal is: 058-2562229

Via de button 'mailen/reserveren' kunt u ons (en uzelf) een mail versturen, graag met de vermelding van het aantal personen en of u  verblijf inclusief of exclusief ontbijt wenst.

Kontaktpersoon is: Afke Boersma.Ons mailadres is, ivm spam : info(apestaartje)gastopstal.nl

NB. Als gewenste boekingen niet zijn bevestigd kan Gastopstal ondertussen door anderen worden vastgelegd. Prijzen zijn all in, dus inklusief schoonmaakkosten, toeristenbelasting, etc. We vragen geen borg en gaan uit van onderling vertrouwen. Voor groepsboekingen vragen wij wel een aanbetaling van minimaal €250,-

Extra bed(den) is/ zijn in  overleg mogelijk. Linnengoed is aanwezig. De bedden zijn opgemaakt als u komt. Bestek, serviesgoed, kookgerei e.d. is voldoende aanwezig.

Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

2 kano's staan gratis ter beschikking.

Wifi is aanwezig, ook in de Strowagen..

Betaling kan zowel contant als ook dmv overmaking (vooraf) via de bank. We hebben geen pinpas betalingsvoorziening oid. dus bij betaling ter plaatse graag contant betalen. 

Het rekening nummer van Gastopstal (tnv AA Boersma) is NL 63 RABO 0120 3680 64

BIC: RABONL2U

Logeren blijft op eigen risico. Huisdieren, wel even in overleg, zijn in principe toegestaan.

Aankomst en vertrek zijn door u zoveel mogelijk vrij in te vullen; alleen indien er boekingen op dezelfde dag volgen c.q. aan voorafgaan, hebben we graag van tevoren overleg.

Flexibiliteit hierin draagt naar ons idee bij tot ontspanning.